ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Κύριο μέλημά μας, στη σχολή οδηγών Πορτσέλλη Στέφανος, στη Ρόδο, είναι η άρτια εκπαίδευση των υποψηφίων οδηγών που μας εμπιστεύονται. Μια εκπαίδευση, όμως, που δεν θα αφορά μόνο στη θεωρητική και πρακτική τους κατάρτιση. Φιλοσοφία της σχολής μας είναι να συμβάλλουμε στη διαμόρφωση της σωστής οδηγικής συμπεριφοράς, μιας συμπεριφοράς που αποτελεί καταλυτικό παράγοντα της οδικής ασφάλειας.

Στόχος μας, οι μαθητές της σχολής μας να μυηθούν στους κανόνες της ασφαλούς οδήγησης και όχι, απλώς, να αποκτήσουν το δίπλωμα οδήγησης. Η προσπάθειά μας επικεντρώνεται στη βέλτιστη δυνατή εκπαίδευση νέων οδηγών, που θα μάθουν να μετακινούνται στο δρόμο σωστά και με ασφάλεια για τον εαυτό τους, αλλά και τους γύρω τους. Έχοντας επίγνωση της σοβαρότητας του θέματος της οδικής ασφάλειας, θεωρούμε καθήκον μας να καταρτίζουμε τους μαθητές μας με γνώμονα την εξασφάλισή της. Η οδήγηση δεν είναι παιχνίδι και πρέπει να προσεγγίζεται με υψηλό αίσθημα ευθύνης και υπευθυνότητας! Ο δρόμος και η οδήγηση απαιτούν το σεβασμό όλων μας. Και την αξία αυτού του σεβασμού θέλουμε να κατανοούν οι μαθητές μας, στοχεύοντας, πάντα, στην καλλιέργεια της ιδανικής οδηγικής κουλτούρας.

Όποια κι αν είναι η κατηγορία διπλώματος που θέλετε να αποκτήσετε, παρέχουμε εκπαίδευση υψηλού επιπέδου, ενώ διακρινόμαστε για τα υψηλά ποσοστά επιτυχίας μας. Αναλαμβάνουμε, μάλιστα, και όλες τις απαραίτητες γραφειοκρατικές διαδικασίες, για τη συμμετοχή των συμμετεχόντων στις εξετάσεις.